L&D Awards 2019

L&D Awards 2019 premiază cei mai apreciați traineri și coachi din România

23.10.2019

L&D Awards 2019. Topul celor mai apreciați traineri și coachi din România. Cei mai apreciați traineri și coachi vor participa în premieră la gala L&D Awards 2019. Platforma de dezvoltare profesională Learning Network a anunța că îi va premia pe cei mai apreciați traineri și coachi din țara noastră. Gala L&D Awards va avea loc în data de 29 octombrie 2019, la Teatrul Elisabeta.

Premiile sunt oferite pe categorii

Vor fi decernate premiile Gold, Silver și Bronze pentru trei categorii:

  • Trainer
  • Coach
  • Companii furnizoare de programe de formare

L&D Awards 2019. O premieră pentru România

Clasamentul reprezintă o premieră pentru piață. Acesta a rezultat în urma „L&D Industry Survey – România 2019”, singura cercetare cantitativă ce măsoară tendințele industriei de învățare și dezvoltare/learning & development (L&D) din România.

„Am inițiat această cercetare din dorința de a crea instrumente concrete de recomandare a companiilor, trainerilor și coachilor care livrează rezultate pentru clienții lor. Evaluarea a avut în vedere un număr de 200 de companii furnizoare de training, 308 traineri și 163 de coachi. Acest demers ne-a permis ca, în cadrul galei L&D Awards, să anunțăm care sunt cei mai apreciați traineri și coachi din țara noastră.” – Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Principalele tendințe

Pe lângă topul realizat, cercetarea a identificat și principalele tendințe din industria de profil. Potrivit acesteia, în ultimii doi ani se observă o traiectorie crescătoare a investițiilor în programele de pregătire a angajaților.

L&D Awards 2019. Bugetele alocate pentru formare

Nu mai puțin de 60% dintre cei intervievați au confirmat că bugetele alocate pentru L&D sunt la fel sau mai mari în 2019 față de anul anterior. De asemenea, peste 70% dintre respondenți au afirmat că bugetele alocate au crescut în 2018 față de 2017.

Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați site-ul https://www.learningnetwork.ro/awards.

Citește și S-a lansat prima stație automatizată cu biciclete și trotinete din București. Unde este aceasta situată? Anunțul făcut de I’Velo

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “L&D Awards 2019 premiază cei mai apreciați traineri și coachi din România

  1. Pingback: Evenimentul DigiCon 2019. Inovatii din Marketing | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Evenimentul DigiCon 2019. Inovațiile din Marketing și Advertising

Comentariile nu sunt permise.