Leaders in HORECA Summit are loc pe 28-29 noiembrie 2017, la Praga

11.08.2017

Anul trecut, consumatorii din întreaga lume au cheltuit nu mai puţin de 2,7 trilioane de dolari pentru alimente, conform firmei de consultanţă Technomic. Din totalul cheltuielilor nu mai puţin de 29% au fost efectuate în Statele Unite şi 24% în Europa.

Şi, pe măsură ce industria HORECA crește și devine o piață cu adevărat globală, tendințele care se identifică pe piețe precum SUA, Marea Britanie sau Europa continentală încep să se „împrumute” şi pe piețele din întreaga lume.

Astfel, în timp ce se remarcă unele diferențe minore ale consumului, tendințele generale se fac remarcate la nivel global.

În acest context, evenimentul Leaders in HORECA Summit va prezenta tendinţele din domeniu privind schimbările nevoilor consumatorilor, concepte inovatoare de tehnologie, privind concurența din acest domeniu sau reducerea costurilor tot mai mari ale operațiunilor.

„Leaders in HORECA Summit vă vor oferi o înțelegere mai bună privind recentele tendințe și strategii care vă vor ajuta să vă îmbunătăți serviciile şi pentru a satisface cererea consumatorilor”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Leaders in HORECA Summit este singurul eveniment din regiune care reunește principalii factori de decizie din piața alimentară. Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 noiembrie 2017 la Praga.

„Summit-ul de anul acesta marchează un punct important de cotitură pentru industria HORECA – în care hotelurile au acceptat realitatea că recenziile bune asupra alimentelor au un impact pozitiv asupra hotelurilor și restaurantelor”, a declarat Elena Jassim, CEO al International Business Council Group.

 

 

Citiți și despre: