Slide

Stiri: Companii

„Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe 25 mai

29.04.2015

Cea de-a treia ediție a Galei „Leadership Concert – A night at the opera” va avea loc pe data de 25 mai la Ateneul Român. Evenimentul, devenit deja tradiţional, va reuni pe scenă, anul acesta, pe George Georgakoupoulos, CEO Bancpost și membru în Consiliul de Administrație al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Greacă, Mircea Tudor – câștigător în 2009 și 2013 al Marelui Premiu al Salonului de Inventică de la Geneva,  Severina Păscu – CEO UPC România, Balvinder Powar – Profesor de Leadership în cadrul IE Business School din Madrid și expert în industria aerospațială comercială și Richard Jolly – profesor de leadership și comportament organizațional în cadrul London Business School.

Intervențiile invitaţiilor se vor îmbina cu momente celebre din artă lirică pentru a ilustra legătura dintre leadership, inovație în business și arta clasică și pentru a evidenția care sunt elementele-cheie ce conduc la success atât în business, cât și în artă.

De asemenea, Camerata Regală, sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore, soprana Irina Iordăchescu și tenorul Cristian Mogoșan vor aduce pe scenă muzica celor mai cunoscuți compozitori clasici.

Ediția din acest an a evenimentului este organizată în beneficiul copiilor săraci și a comunităților rurale vulnerabile din ţara noastră, prin sprijinirea proiectului MADE ÎN RURAL, inițiat de Fundația World Vision România.

“Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru dezvoltarea afacerilor și a antreprenoriatului rural ca soluție economică și socială pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a familillor și copiilor din cele mai sărace zone din România”,au afirmat organizatorii.

Până pe 9 mai, biletele sunt puse în vânzare la un tarif promoțional de înscriere timpurie, începând de la 110 de euro plus TVA. După această data intră în vigoare prețul standard al biletelor.

Accesul la eveniment se va face exlcusiv pe bază de bilete, acestea putând fi rezervate prin solicitarea formularului de înregistrare la office@business-mark.ro .

Leadership Concert este un eveniment organizat de Expense Reduction Analysts în parteneriat cu BusinessMark şi în beneficiul fundaţiei World Vision România.