Stiri: Companii

Parteneriat intre OLX si Posta Romana

Learning Pro încheie un parteneriat cu Speexx

23.06.2017

Learning Pro a încheiat un acord de parteneriat cu compania globală Speexx. Speexx oferă soluții de învățare și testare de limbi străine livrate în cloud prin conceptul numit Perfect Blend.Perfect Blend este un instrument modular, scalabil, de învățare a limbilor străine care oferă instruire la locul și momentul nevoii, prin intermediul tehnologiei mobile și al coaching-ului instant și virtual și prin metode de învățare în ritm propriu și sociale. Acesta se adaptează cursantului individual și ajută la nevoia companiilor și organizațiilor în același timp. În timp ce cursanții se loghează pentru a accesa materiale de curs interactive, activități de instruire și activități de colaborare între cursanți, managerul de training accesează panoul de administrare pentru a crea și a vizualiza rapoartele de progres.

„Ne dorim să servim organizațiile care își propun să crească productivitatea angajaților lor, îmbunătățindu-le abilitățile de comunicare cu ajutorul trainerilor vorbitori nativi de limbi străine de circulație mare. Vedem deja avântul formidabil al pieței de servicii externalizate, în contrapondere cu scăderea disponibilității unei forțe de muncă calificate sau cu nevoia puternică de inserție rapidă a noilor angajați la locul de muncă, indiferent de industrie. Astfel, acest serviciu completează oferta noastră de soluții de training adresate organizațiilor și se aliniază perfect la strategia Learning Pro de companie bazată pe tehnologie“, a declarat Cosmina Coman, Managing Director al Learning Pro.

Managerii de resurse umane, precum și orice manager care conduce echipe formate din oameni care vorbesc limbi diferite sau care coordonează activități bazate pe interacțiuni cu clienți din afara țării vor găsi în serviciile Speexx cea mai potrivită soluție la îmbunătățirea abilităților de comunicare și la creșterea productivității.

„Considerăm România o piață importantă și cu un potențial foarte mare pentru soluțiile Speexx. Focusul organizațiilor pe dezvoltarea abilităților de comunicare de business este perfect justificat deoarece acestea sunt vitale nu numai în funcționarea echipelor, dar și a relațiilor cu partenerii de business, furnizorii și clienții. Facilitarea comunicării în echipele multi-linguale stimulează procesul inovației, ceea ce este un avantaj competitiv esențial pentru orice organizație”, a spus Mehdi Tounsi, President of Americas & Global Alliances la Speexx.