Stiri: Agricultura

Leasing financiar pentru dezvoltarea afacerilor locale

24.10.2017

La aniversarea de 10 ani de activitate, OTP Leasing anunță extinderea portofoliului de produse de leasing financiar dedicat persoanelor juridice: Agri Leasing, Fast Approval, Trucks Leasing (finanţarea autocamioanelor noi şi second-hand).

Cei 10 ani marchează pentru noi atât un moment de evaluare, dar mai ales un moment de consolidare a noilor direcţii de dezvoltare. Inovăm constant pentru a sprijini iniţiativele antreprenoriale şi de extindere ale clienţilor noştri. Din punct de vedere strategic, punem accent cu precădere pe sectorul agricol şi pe susţinerea IMM-urilor, ţintind în următoarea perioadă o cotă de piaţă de 5% – a declarat Toni Tătaru, CEO OTP Leasing.

Agri Leasing oferă producătorilor optimizări de costuri şi scadențar adaptat sezonului agricol. Fast Approval se adresează cu precădere clienţilor IMM, scopul fiind facilitarea accesului rapid al acestora la finanţare. Trucks Leasing vine în sprijinul transportatorilor auto, fiind optimizat pentru cele mai bune condiţii de finanţare pentru achiziţia de auto-camioane noi şi second-hand.

OTP Leasing a înregistrat în ultimul an o creştere de aproximativ 50% raportată la volumul de finanţări acordate anterior.