Stiri: Retail

Lego deschide un magazin în Constanţa

26.05.2016

Un nou Magazin Certificat LEGO® își deschide porțile în City Park Constanța. Astfel, jucăriile LEGO® vor împărți de astăzi și mai multă bucurie vizitatorilor mai mici sau mai mari din centrul comercial. Este vorba despre un magazin nou, dedicat în totalitate brandului LEGO, care se adaugă celorlalte cinci deschise până acum în București (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiești (AFI Palace) și Cluj (Polus City Center). Sașe la număr, așadar, pentru milioanele de copii din România iubitori ai jucăriilor LEGO!

Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copii de la 1½ – 99 ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture și Mindstorms. După cum ne-am obișnuit, și în acest magazin vom regăsi, pe lângă seturi de construcție, și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.

Designul fiecărui magazin este marcă înregistrată LEGO. Pasionații LEGO pot descoperi în magazin și spații de joacă pentru cei mici alături de cele mai noi produse lansate, sau pot construi propria Minifigurină și o pot accesoriza, având posibilitatea de a o cumpară la final.

”Suntem foarte mândri că iubitorii LEGO din România se pot bucura de încă un spațiu dedicat în totalitate universului LEGO. Designul magazinului, produsele exclusive pe care le veţi găsi aici și zonele de joacă vor oferi vizitatorilor o experiență inedită, care susține întocmai idealul brandului LEGO, și anume dezvoltarea creativității copiilor prin joacă”, spune Domnul Petr Břoušek, Country Manager LEGO Romania.

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se numără 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumpărători și un eveniment de construcție ce durează 2 zile. Aşteptăm toţi constănţenii şi nu numai cu mare drag !