Stiri: Retail

Lemonade by Cappy, lansat de Coca-Cola România

26.06.2019

Coca-Cola România își extinde din nou portofoliul cu un nou produs: Lemonade by Cappy – o băutură răcoritoare, destinată sezonului cald.

“Limonada este, fără îndoială, una dintre cele mai populare băuturi răcoritoare, fiind totodată una dintre acele băuturi care, pentru fiecare dintre noi, rezonează cu momente sau amintiri anume. Fie că este clipa de răgaz la umbra unei terase, sau amintirea limonadei făcute în casă, savurată îndelung pe prispă, după joacă, pentru mulți dintre noi, limonada rămâne unul dintre mijloacele preferate de răcorire într-o zi de vară. Tocmai de aceea, prin Lemonade by Cappy ne-am dorit să surprindem savoarea limonadei proaspete într-o băutură disponibilă în ambalaje practice, ideală pentru noi amintiri și clipe de relaxare, în orice moment al zilei”, a declarat Miruna Smeureanu, Marketing Director Coca-Cola România.

Lemonade by Cappy – Variante

Lemonade by Cappy este disponibilă în 3 variante: Lămâie, Lămâie și Mentă, Lămâie și Zmeură, în ambalaje de 400 ml și 1,25 l. Produsul este special destinat pentru cei care preferă băuturile răcoritoare necarbogazoase, cu suc și pulpă de lămâie.

Întreaga gamă de arome este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești, și poate fi descoperită de clienți deja în magazinele din toată țara.

Citeste și JTI România extinde distribuția țigaretelor electronice Logic Compact