Stiri: Retail

Rezultate Senior Software. 

Leonardo a ales să implementeze soluţia Soft1ERP

08.09.2015

Retailerul Leonardo a ales să implementeze soluția Soft1ERP, dezvoltată de SoftOne România. Decizia face parte din noua strategie a retailerului pe piaţa din România. Soft1 ERP este o soluție de business recunoscută la nivel internațional, iar Leonardo a ales-o datorită funcționalităților specifice industriei în care activează.

“Automatizarea operațiunilor unei companii precum LEONARDO SHOES MARKET SA este o provocare și suntem fericiți să facem parte din noua lor strategie. Instalarea on-premise este cea mai bună alegere în cazul LEONARDO SHOES MARKET SA, întrucât compania are numeroase magazine în toată țara și necesită o infrastructură IT foarte bine pusă la punct. Soft1ERP va asigura rapiditate în operare, configurabilitatea rapoartelor și meniurilor de către useri, flexibilitate, raport cost-functionalități optim, controlul și costurile inventarului, precum și functionalități specifice industriei în care activează”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne România.

Astfel, compania vizează îmbunătițirea productivității cu cel puțin 35%, optimizarea costurilor, monitorizarea calității produselor, fluidizarea vânzărilor, gestionarea eficientă a stocurilor, optimizarea proceselor de fabricație și distribuție.

“Procesul de analiză și selecție a soluției ERP a fost unul de lungă durată deoarece eram conștienți de importanța pasului pe care urma să îl facem. Aveam nevoie, pe de o parte, de o soluție matura din punct de vedere tehnologic, dar în același timp capabilă să se muleze pe procesele specifice industriei în care activăm. Alegerea soluției SOFT1 ERP a fost rezultatul unei munci în echipă și doar în momentul în care am fost convinși că putem depăși provocările procesului de implementare am decis să deschidem calea negocierilor finale în vederea achiziționării acestei soluții. Atât în timpul negocierilor cât și acum în perioada de implementare, solicitările noastre au găsit un răspuns prompt, ceea ce ne face să fim încrezători în alegerea făcută”, a declarat Dora Berende, Director General Leonardo Shoes Market SA.