Stiri: Stiri

Leonidas se extinde în Iași

29.05.2014

Leonidas România a anunțat că va deschide o unitate Chocolate&Café în Iaşi, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 26. Este vorba despre un nou concept în țara noastră, Leonidas Chocolate & Cafe se dorește “o armonie perfectă între praline de calitate, băuturi pe bază de cafea şi ciocolată, dar şi îngheţată belgiană”, spun oficialii companiei.

După 5 ani pe piaţa din România, am decis să aducem acest brand cu o tradiţie de 100 de ani într-un oraş boem şi plin de tradiţie, la rândul său. S-au investit 40.000 de euro într-un spaţiu de 50 de metri pătraţi, amplasat pe cea mai importantă stradă pietonală din Iaşi, pentru a aduce ieşenilor un concept pe care îl merită şi de care ar trebui să se bucure în fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spaţiul beneficiază de locuri atât în interior, cât şi pe terasă, unde ieşenii şi turiştii pot savura specialităţile Leonidas – a declarat Ion Codreanu, master francizor Leonidas în România.

Ion Codreanu a mai lansat, în franciză, două ciocolaterii la Bucureşti şi una la Braşov, iar următoarele orașe pe lista de investiții sunt Cluj Napoca şi Timişoara.

Brandul Leonidas are o istorie de peste 100 de ani și este pe primul loc în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate, adunând mai bine de 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1400 de magazine din toată lumea. Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.