Stiri: Retail

Leroy Merlin a deschis un magazin în Braşov

10.06.2015

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin a inaugurat cel de-al şaselelea magazin al reţelei din România şi prima unitatea din Transilvania, în Braşov. Magazinul este situat pe Calea Griviţei. Acesta este cel de-a treilea magazin din reţeaua BauMax lansat sub brand propriu Leroy Merlin.

Magazinul are o suprafaţă totală de aproximativ 10.000 metri pătraşi şi o echipă de aproape 100 de angajaţi. Programul unităţii este de luni până sâmbătă între orele 8.00-21.00 şi duminica între orele 09.00- 19.00.

„Deschiderea primului magazin Leroy Merlin în Transilvania confirmă, din nou, angajamentul nostru faţă de piaţa din România. Braşovul este un oraş cu o dinamică şi un potenţial impresionant, iar recentele investiţii în retail confirmă acest lucru”, a declarat Frederic Lamy, directorul general Leroy Merlin Româia.

La ora actuală, în ţara noastră, sunt deschide 6 magazine Leroy Merlin. Două dintre aceste unităţi sunt în Capitală şi câte un magazin în Craiova şi Ploieşti, o unitate pe şoseaua Alexandria şi un magazin în Braşov.