Stiri: Retail

LEROY MERLIN mobilier gradina

Leroy Merlin a rebranduit magazinul bauMax din Ploieşti

18.05.2015

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a inaugurat la Ploiești, cel de-al treilea magazin din România. Unitatea este situată în cadrul centrului comercial aflat pe DN1 și este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

Achiziția operațiunilor comerciale din România ale lanțului bauMax permite Leroy Merlin să-și extindă mult mai repede rețeaua de magazine. Reamenajarea și redeschiderea sub noua siglă a magazinului din Ploiești este primul pas în expansiunea accelerată a prețurilor mici în toată România.

În curând, vor urma și alte deschideri în alte orașe, astfel încât din ce în ce mai mulţi români să beneficieze de prețurile mici ale retailerului.

Magazinul pregătește pentru ploieșteni o ofertă generoasă de zeci de mii de produse de bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit la prețuri mici. Această ofertă este integrată într-un magazin care are o suprafață de 12.000 metri pătraţi și o echipă formată din 100 de colaboratori.

“Deschiderea celui de-al treilea magazin Leroy Merlin în România este un pas firesc al filosofiei prețurilor mici Leroy Merlin – preocuparea constantă de a micșora prețurile – pentru că amenajarea casei să fie la îndemâna clienților noștri. Acum aducem și în Ploiești acest concept, într-un oraș care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, și tocmai de aceea, am organizat aici, în cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din țară. Îi așteptăm pe ploieșteni cu foarte multe suprize plăcute, în plus față de surprizele prețurilor mici, prezente oricum tot timpul”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al companiei

Primul magazin deținut de Leroy Merlin în România a fost deschis în septembrie 2011, în cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Unitatea din nordul Bucureştiului a înregistrat în 2013 cele mai mari vânzări per magazin de pe piața românească de bricolaj.