LEROY MERLIN ateliere de bricolaj pentru copii.

Iunie, luna copiilor la LEROY MERLIN

07.06.2019

LEROY MERLIN ateliere de bricolaj pentru copii. Retailerul de bricolaj sărbătorește vara și celebrează luna dedicată copiilor printr-o serie de ateliere menite să le dezvolte abilitățile practice și creativitatea ale celor mici. Astfel, de 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, LEROY MERLIN a organizat în 10 magazine din țară ateliere Do-It-Yourself (DIY) special concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Copiii au pictat ghivece ceramice descoperind și explorând împreună universul fascinant al culorilor, formelor și texturilor.

LEROY MERLIN ateliere pentru copii. 1.500 de participanți

Atelierele au strâns o comunitate de peste 1.500 de participanți iubitori de proiecte DIY.

„Atelierele noastre sunt cu participare gratuită și așteptăm orice iubitor de bricolaj să ne treacă pragul și să se bucure de două ore de relaxare alături de noi. Aceste ateliere sunt doar un prim-pas către proiecte viitoare care vizează comunitatea #leroymerlin.” – a declarat Frédéric Lamy, CEO LEROY MERLIN România.

LEROY MERLIN ateliere pentru copii. Micii artizani

În plus, pasiunea pentru bricolaj continuă să anime spiritele micilor artizani de obiecte decorative. Pe 3 iunie, 80 de elevi de la Liceul Teoretic Național București din grupa pregătitoare și învățământul primar și-au început săptămâna într-o notă distractivă cu un atelier unde au personalizat rame foto cu mozaic de diverse culori.

LEROY MERLIN ateliere de bricolaj pentru copii. Idei igenioase de bricolaj

Inițiativa a aparținut cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Național, iar răspunsul LEROY MERLIN nu putea fi decât unul pozitiv, având în vedere obiectivul companiei de a încuraja iubitorii de DIY să-și urmeze pasiunea și să își pună în aplicare ideile ingenioase de bricolat.

LEROY MERLIN ateliere de bricolaj pentru copii. Evenimentul de duminică, 9 iunie 2019

Seria atelierelor „Micul Bricoleur” continuă duminică, 9 iunie. Atelierele vor avea loc în cadrul evenimentului Forbes Kids.

Citește și Cluj Business Days 2019 are loc pe 10-11 iunie. Tehnologia și transformările digitale, dezbătute în cadrul evenimentului

 

 

 

O părere la “Iunie, luna copiilor la LEROY MERLIN

  1. Pingback: Evenimente ROMEXPO 2019.  | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.