Slide

Stiri: Sanatate

Leventer Hospital.

Leventer Hospital, o investiţie de 10 milioane de euro

05.07.2022

Leventer Hospital. Dr. Mihaela Leventer și Claudiu Opran, fondatori și acționari ai Leventer Medical Group, anunță demararea proiectului Leventer Hospital, primul spital privat de dermatologie și chirurgie oncologică din ţara noastră. Proiectul are la bază o investiție de aproximativ 10 milioane de euro. Conform fondatorilor, unitatea medicală va fi inaugurată la începutul anului 2024, la București.

Trendurile şi cercetările internaţionale

”În deciziile noastre de dezvoltare analizăm cu atenție trendurile și cercetările internaționale. În ultimii zeci de ani observăm o continuă creștere a incidenței cancerului de piele, mai mult, ne așteptăm ca această evoluție să se accentueze. În ultimii ani, am tratat peste 100.000 de pacienți, din care câteva mii diagnosticați cu cancer de piele de tip carcinom și melanom.
Dezvoltarea infrastructurii medicale este necesară pentru a reuși să avem grijă de pacienții cu diagnostice oncologice, iar România are nevoie și de spitale private dedicate acestora. Leventer Hospital va avea în centru dermatologia oncologică, alături de alte patologii din aria țesuturilor moi.

Prin parteneriatul cu IMMOFINANZ, ne bucurăm să putem investi în continuare în infrastructura medicală, un segment atât de necesar pacienților cu nevoi oncologice”, a declarat Claudiu Opran, fondator și acționar al Leventer Medical Group, cu peste 25 de ani de experiență în managementul de top, consultanță și dezvoltare de afaceri în retail-ul farmaceutic, servicii medicale și FMCG, în companii de top ca Unilever, Sab Miller, A&D Pharma / Sensiblu, Genesis Property.

Leventer Hospital. Dotări medicale de vârf

Leventer Hospital va fi un spital cu dotări medicale de vârf. Acesta va fi amplasat în zona de nord a Bucureștiului, într-un perimetru ce însumează 6.500 de metri pătrați. Unitatea va avea o capacitate de 5 săli de operație și peste 60 de paturi.

Unitatea medicală va mai avea și:

  • un serviciu de ambulatoriu cu 15 cabinete și săli de tratament
  • laborator de anatomie patologică
  • compartimente de imagistică și radioterapie superficială și ortovoltaj

Investiția se va ridica la aproximativ 10.000.000 euro și va avea o structură mixtă de finanțare.

”Pacientul este întotdeauna în centrul preocupării noastre”

”Pacientul este întotdeauna în centrul preocupării noastre. Echipa noastră are pregătirea și dedicarea pentru a trata cu aceeași seriozitate acneea unui adolescent sau o problemă mai gravă, cum este cancerul de piele. Echipa de chirurgi dermato-oncologi este instruită conform curriculei internaționale și are acreditarea American Society for Dermatologic Surgery (ASDS). Din păcate, în prezent observăm o creștere a numărului de cazuri în evoluție gravă. Avem un număr mare de pacienți care ajung la noi cu leziuni deja în evoluție și care au nevoie de îngrijire medicală rapidă. Trebuie să fim pregătiți să intervenim pentru fiecare persoană diagnosticată cu acest tip de tumori de piele, iar în cadrul Leventer Hospital vom putea face acest lucru!”, a declarat Dr. Mihaela Leventer, fondator și acționar Leventer Medical Group și Președinte al Fundației pentru Sănătatea Pielii.

Cele mai ridicate standarde calitative

“myhive Victoria Park este o clădire de birouri emblematică pentru piața locală. Suntem încântați că această proprietate din portofoliul nostru a fost aleasă pentru a găzdui primul spital de dermatologie şi chirurgie oncologică, un pas major în evoluția pieței de servicii private de sănătate din România”, declară Fulga Dinu, Country Manager Operations, IMMOFINANZ România. “Acest proiect confirmă flexibilitatea companiei IMMOFINANZ în ceea ce privește cerințele chiriașilor, precum şi capacitatea de a atinge cele mai ridicate standarde calitative de construcție”, adaugă Fulga Dinu.

Citeşte şi Ce companii vor proiecta Spitalul Regional de Urgenţă Cluj?Anunţ important