Stiri: IT&C

LG a lansat o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0

14.08.2014

LG va începe săptămâna viitoare livrarea versiunii LTE a tabletei G Pad 8.0, dispozitivul oferind mai multă portabilitate, funcții avansate UX, precum şi funcţii avansate ale camerei preluate de la LG G.

„În intenția de a extinde poziția de lider pe segmentul LTE de la smartphone-uri la tablete, LG a lansat o versiune LTE a tabletei G Pad 8.0, oferind conectivitate outdoor foarte bună și portabilitate ridicată pentru consumatori. LG G Pad 8.0 LTE oferă echilibrul perfect între performanță și competitivitatea prețurilor și vine cu cele mai bune caracteristici premium UX ale lui LG G3, oferind capabilități de multi-tasking foarte ușor de folosit și o experiență multimedia captivantă”, au explicat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Tableta va începe să fie distribuită în țările europene începând cu această săptămână, iar pe piețele din Europa Centrală și America de Sud, Asia și CSI, în săptămânile ce urmează.

„Cu tableta G Pad 8.0 LTE, LG stabilește un standard mai ridicat de conectivitate pe piețele emergente 4G. Consumatorii din ziua de astăzi care se deplasează în mod constant cer viteză și confort oriunde ar fi, în orice moment. Atâta vreme cât există oinfrastructură 4G LTE, ne dorim ca produsele LG să fie primele care să beneficieze de rețeaua cea mai rapidă”, a afirmat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.