Stiri: IT&C

LG lansează o nouă tabletă

09.07.2014

LG Electronics (LG) a anunțat ieri lansarea la nivel global a noii tabletate LG G Pad 10.1. Aceasta este cea mai mare tabletă din seria G Pad și în ceea ce privește consumul, noul dispozitiv este perfect, având un ecran lat, alimentat de o baterie de 8000 mAh, care oferă utilizatorilor o experiență multimedia captivantă și nenumărate ore de distracție.

”Seria LG G Pad oferă echilibrul perfect între performanță, personalitate și preț pentru a se încadra în segmentul de tablete aflat la intersecția celor de entry level și cele premium. În efortul de a oferi consumatorilor cea mai bună experiență cu întregul portofoliu de dispozitive, noua serie LG G Pad va fi dotată cu cea mai bună experiență de utilizare din seria G premium, inclusiv o serie de caracteristici preluate de la LG G3, cum ar fi Atinge și Declanșează (Touch & Shoot), Identificare gesturilor (Shot Gesture), Tastatura Inteligentă (Smart Keyboard) și Fereastră Dublă (Dual Window)”, au anunțat reprezentanții LG, într-un comunicat de presă.

Printre caracteristicile cele mai importante ale lui LG G3 regăsite și la G Pad 10.1 se numără Touch & Shoot – atingerea oriunde pe ecran va activa declanșatorul camerei într-o singură etapă, economisind timp și surprinzând cele mai importante momente, Shot Gesture pentru Selfies, Smart Keyboard (reduce erorile de introducere a caracterelor cu până la 75 la sută, urmărind obiceiurile de scriere și intuind ce cuvânt intenționează utilizatorul să tasteze), precum și  Dual Window, care împarte ecranul tabletei și rulează două aplicații în același timp, fiind posibilă mutarea conținutului dintr-o fereastră în alta, pentru o folosire simultană a mai multor aplicații extrem de ușoară și accesibilă.

Knock Code, caracteristica de securitate, permite pornirea și deblocarea într-un singur pas rapid, fiind posibilă întregistrarea a până la patru modele de tastare pentru utilizatori. Astfel, membrii unei familii pot folosi aceeași tabletă, putând în același timp să își păstreze informațiile și pozele private.

„Consumatorii folosesc tabletele diferit față de smartphone-uri și am vrut să subliniem rolul important în divertisment pe care îl are noul LG G Pad 10.1. Tabletele sunt tot mai des folosite ca dispozitive mobile, acesta fiind motivul pentru care am dorit să facem conectarea tabletei LG G Pad 10.1 la alte dispozitive atât de ușoară și convenabilă și pentru care LG G Pad 10.1 oferă cele mai bune tehnologii ale smartphone-urilor noastre din seria G”, a spus Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Noul dispozitiv își va face debutul în Statele Unite, urmată de alte piețe din Europa, Asia și America Latină mai târziu în decursul acestei luni.