Stiri: IT&C

LG va dezvălui la IFA 2014 primul monitor cu ecran curbat

19.08.2014

LG va dezvălui în premieră mondială primul monitor cu ecran curbat și extra-lat IPS 21:9, la IFA 2014, eveniment care are loc în Berlin, Germani. Expoziția va include, de asemenea, primul monitor LG Digital Cinema 4K și un nou model avansat de monitor dedicat jocurilor pe televizor

Primul monitor din lume care va încorpora un ecran curbat IPS cu un raport de aspect de 21:9, monitor modern de 34 de inci, oferă o calitate a imaginii remarcabilă și o serie de opțiuni convenabile de conectivitate.

„Cel mai avansat monitor curbat și extra-lat LG IPS 21: 9 este o soluție completă, la fel de potrivită atât pentru nevoile utilizatorilor profesioniști, cât și pentru cei care își petrec timpul acasă, beneficiind de un ecran suplimentar, astfel încât utilizatorii să poată face mai multe lucruri în mai puțin timp. Prin adăugarea curburii unui monitor cu raport de aspect de 21:9, LG s-a creat un produs unic, care oferă o experiență mai captivantă decât până acum. Rezoluția ecranului Quad HD cu 3440 x 1440 pixeli oferă fotografilor ce folosesc aparate digitale și realizatorilor de film nivelul de detaliere și acuratețe necesare muncii acestora”, au anunțat reprezentanții LG, într-un comunicat de presă.

Compatibil atât cu PC-uri, cât și cu Mac-uri, monitorul LG 34UC97 manevrează cu ușurință grafica și clipurile video mai complicate pe oricare system, sprijină Thunderbolt™ 2 pentru transfer de date de mare viteză – de patru ori mai rapid decât USB 3.0 – și permite mai multor dispozitive să fie înlănțuite. Monitorul dispune, de asemenea, de MAXX AUDIO® și un sistem de boxe stereo de 7W care garantează să ofere performanțe audio de vârf pentru toate frecvențele.

“Mulți oameni petrec mai mult timp în fața monitoarelor de calculator decât în fața televizoarelor și, cu toate acestea, cei mai mari producători de monitoare nu par să inoveze în același ritm cu producătorii de televizoare”, a declarat Hyoung-sei Park, șef al IT Business Division din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company.

Monitoarele avansate pentru PC de ultimă generație LG vor fi expuse la IFA 2014, Berlin, între 5 și 10 septembrie.