Modernizarea infrastructurii de gaze naturale

Liberalizare preţ gaze 2020. Avertismentul făcut de E.ON România

30.06.2020

Liberalizare preţ gaze 2020. Fiecare român are dreptul să îşi schimbe furnizorul de gaze prin alegerea unei oferte din piaţa liberă. Totuşi, clienţii trebuie să fie foarte atenţi la anumite clauze din contracte, anunţă E.ON într-un comunicat de presă.

Liberalizare preţ gaze 2020. Sfaturi

Specialiştii companiei de gaze sfătuiesc consumatorii să citească cu atenţie conţinutul tuturor documentelor puse la dispoziţie şi să nu semneze nimic dacă lipsesc informaţii (preţuri transparente cu toate componentele incluse, termene de plată, valori taxă de reziliere etc.) sau există câmpuri necompletate.

Recomandările făcute de E.ON România

„Atunci când comparaţi ofertele furnizorilor, întotdeauna să fiţi atenţi la preţurile de furnizare publicate, durata ofertei şi condiţiile în care preţurile din oferte pot fi modificate. Verificaţi dacă oferta include accesul la servicii conexe, cum ar fi centre de relaţii clienţi, portal online şi aplicaţii mobile pentru a vă gestiona consumul şi facturile, dacă aceste facilităţi sunt importante pentru voi. Fiţi atenţi şi la capacitatea operaţională şi financiară a furnizorului – este cea mai importantă calitate pentru a fi siguri că livrarea gazelor naturale este asigurată”, atrage atenţia E.ON România

Liberalizare preţ gaze 2020. Contractele E.ON

Furnizarea gazelor naturale pentru clienţii E.ON este garantată şi după 1 iulie, în baza contractelor existente. Acest lucru este valabil în cazul în care aceştia nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piaţa liberă.

Piaţa de gaze din ţara noastră va fi complet liberalizată de la 1 iulie 2020. Astfel, începând cu această dată, preţurile nu vor mai fi reglementate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE).

Citeşte şi Plăţile online cu cardul 2020. Anunţ important făcut de Visa

 

 

 

Citiți și despre: