Librarie Carturesti Mall-Vitan

Cărturești deschide o librărie în Mall-Vitan

17.12.2019

Librărie Cărturești Mall-Vitan. Luna decembrie este cu adevărat luna cadourilor și a surprizelor la București Mall-Vitan. Începând de la jumătatea lunii, un nou magazin Cărturești s-a deschis în centrul comercial pentru pasionații de cărți, papetărie și cadouri inedite.

Librărie Cărturești Mall-Vitan. 430 de metri pătrați

Situată la etajul 1 al mall-ului, librăria are o suprafață de 430 mp. Librăria pune la dispoziția vizitatorilor o selecție de peste 22.000 de titluri de carte, muzică, filme de artă, ceaiuri aromate, accesorii, jocuri și jucării. Acestea sunt completate de:

  • o atmosferă primitoare
  • evenimentele
  • expozițiile
  • lansări

Librărie Cărturești Mall-Vitan. Noi experiențe de cumpărare

Încă de la lansarea din anul 2000, Cărturești propune noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţilor şi a produselor culturale, redefinind așteptările pe care oamenii le au în raport cu librăriile.

Pe lângă mii de titluri de cărţi, albume de muzică pe CD sau chiar pe vinyl și accesorii deosebite pentru lectură, clienții care trec pragul librăriei au ocazia de a descoperi și de a asculta muzică bună, și chiar de a se întâlni cu scriitorii și artiștii pe care îi admiră în cadrul unor evenimente speciale.

Librărie Cărturești Mall-Vitan. Experiența lecturii

De-a lungul timpului, Cărturești a reinventat experiența lecturii și a transformat-o într-una „cool”. Librăria le-a oferit vizitatorilor un loc prietenos și cald unde se pot întâlni să discute și, în special, să se bucure de cărțile preferate.

Despre București Mall-Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România. Mall-ul împlinește anul acesta 20 de ani de la deschidere.

Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. La ora actuală, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.

Citește și Nepi Rockcastle și-a vândut proiectele din România. Cine a preluat cele patru clădiri de birouri?

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Cărturești deschide o librărie în Mall-Vitan

  1. Pingback: Case avocatura NNDKP si PCA Law Office - Fuziune | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Targ produse alimentare de Craciun 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.