Stiri: Finante

Licitaţie ANCOM: 1,1 milioane de lei pentru servicii de asigurare

06.01.2016

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) alocă un buget de până la 1,1 milioane lei (245.000 euro), fără TVA, în schimbul unor servicii de asigurare pentru echipamente electronice, clădiri sau construcții tehnice, bunuri și CASCO autovehicule.

Contractul de servicii de asigurare se va derula timp de 9 luni începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată (fără TVA) este cuprinsă în intervalul 847.500 — 1.107.500 lei.

ANCOM are dreptul ca, în conformitate cu prevederile legale, prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, să achiziționeze servicii de asigurare similare noi de la operatorul economic a cărui ofertă va fi declarată câștigătoare în cadrul prezentei proceduri, iar valoarea estimată a acestor suplimentări să fie de 260.000 lei.

Finanțarea și plata contractului sunt realizate din veniturile proprii ale Autorității. Procedura de selecție aleasă este licitație deschisă, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este de 18 februarie, ora 16:00, cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare tot 18 februarie, ora 17:00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul ANCOM, în data de 19 februarie, la ora 10:00.