Stiri: Retail

Liderul global eBay, invitat la TeCOMM Cluj

27.07.2017

eBay, pionierul comerțului electronic încă din anul 1995, vine pentru prima oară la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, evenimentul de comerț electronic din Europa de Est. Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs în cadrul eBay, va vorbi în cadrul evenimentului de eCommerce principalele modele comerciale ale secolului 21 și modalitățile prin care magazinele online devin relevante la nivel global.

Anul trecut, eBay a fost clasificată ca fiind una dintre cele mai mari companii de comerț electronic din Statele Unite cu peste $31 miliarde în 2016 și cea mai vizitată platformă în comerțul electronic din SUA, potrivit statistica.com.

În al doilea trimestru din 2017, eBay a înregistrat peste 171 milioane de utilizatori activi.

„93% dintre companiile mici prezente pe eBay Marketplace sunt implicate în export, 80% exportă în peste 4 țări, iar 40% dintre acestea exportă pe mai mult de 4 continente. […]. Prin tehnologie, poți ajunge relevant în regiunea ta încă din prima zi, poți crea oportunități și crește piața până devii lider global”, a declarat Samuel Laurinkari.

Evenimentul TeCOMMe Commerce Conference&Expo va avea loc în perioada 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca și va reuni peste 350 proprietari ai magazinelor online și profesioniști din industrie.

Înscrierile se pot efectua pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro.