Stiri: Retail

Lidl a deschis un nou magazin

14.12.2017

Retailerul Lidl continuă investițiile în ţara noastră prin inaugurarea unui magazin în Suceava. Noua unitate este situată pe Strada Zamcei, Nr. 17, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

Acesta este cel de-al patrulea magazin Lidl din Suceava şi a fost construit pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului. Acesta este realizat conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, iar în cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne.

Magazinul cuprinde o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, având un acoperiș mai înalt, susținut de grinzi lamelare și luminatoare ce permit iluminatul natural. Acest lucru contribuie la economisirea de energie, alături de sistemul de iluminat în integralitate pe bază de LED, dotat cu senzor de prezență. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de celelalte unități deschise recent de retailer, procesul de execuție al magazinului din Suceava se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

De asemenea, din dorința de a le oferi angajaților un mediu de lucru optim, în noul magazin există câte o zonă de relaxare destinată acestora. Odată cu deschiderea unității Lidl din Suceava vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl va avea o suprafață de 1187 metri pătraţi și aproape 100 de locuri de parcare.

În plus, noul magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.