Stiri: Retail

Lidl a obținut statutul de Superbrand 2013

12.03.2014

Lidl a obținut statutul de Superbrand 2013, fiind liderul categoriei Supermarket, Hypermarket, Cash & Carry și Discounter. Această recunoaștere este o confirmare a succesului înregistrat de brand de la lansarea sa în România.

„Includerea Lidl în Cartea Superbrands 2013/2014, datorită încrederii pe care clienții o acordă brandului, calității produselor și dinamismului de care dă dovadă activitatea noastră, este pentru noi o onoare. Suntem deosebit de mândri și considerăm această distincție ca pe o confirmare a valorii brandului Lidl, susținută de eforturile noastre, ale tuturor angajaților companiei,” declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

De asemenea, reprezentanţii Superbrands au precizat că Lidl a obținut statutul pentru calitate, încredere și dinamism, clasându-se ca lider în categoria Supermarket, Hypermarket, Cash & Carry și Discounter.

”În urma cercetării derulate pentru identificarea celor mai performante branduri de pe piața din România, Lidl s-a remarcat în special la dimensiunea încredere, unul dintre cele mai importante atribute pentru consumatorii români în interacțiunea cu un brand”, au afirmat aceștia.

Supebrands este o organizaţie internaţională independentă, care promovează activităţile de branding şi oferă distincţii brandurilor cu rezultate excepţionale.