Program Lidl Craciun 2020 si Anul Noul 2021

Lidl deschide două noi magazine

19.05.2020

Magazine noi Lidl. Compania continuă investițiile în ţara noastră prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 21 mai: unul în orașul Craiova, județul Dolj și celălalt în orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Magazine noi Lidl. 270 de supermarketuri

Rețeaua Lidl ajunge la 270 de magazine pe plan local. Totodată, pentru că sănătatea angajaților și a clienților este prioritară pentru Lidl, și în cele două unități se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

Compania le recomandă clienților să respecte, în același timp, măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Magazine noi Lidl. Strategia companiei

„Inaugurarea magazinelor din orașele Craiova și Bragadiru continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, a anunţat compania.

Magazine noi Lidl. Suprafaţa unităţilor

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m², iar în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajați.

Unitatea din Craiova se află pe Strada Brestei, Nr. 185 și pune la dispoziția clienților aproximativ 100 de locuri de parcare, iar cea din Bragadiru este situată pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 132-134 și oferă peste 120 de locuri de parcare. În plus, parcarea magazinului din Bragadiru este dotată cu o stație de încărcare electrică, unde se vor putea încărca 2 mașini simultan. Orarul de funcționare pentru fiecare magazin va fi următorul: de luni până sâmbătă, între 7:00 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazine noi Lidl. Formatul supermarketurilor

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului. În plus, compania vrea să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.

Lidl se dedică folosirii unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Noile magazine Lidl din Craiova și Bragadiru dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Magazine noi Lidl. Măsuri de prevenţie a coronavirusului

Totodată, pentru că sănătatea angajaților, a clienților și a partenerilor este prioritară pentru Lidl, și în noile magazine din Craiova și Bragadiru se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România.

Printre acestea se numără:

  • montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat
  • limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin
  • montarea de dozatoare cu soluție dezinfectantă pentru clienți
  • dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse

Recomandări

În urma recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor.

Printre acestea se numără:

  • plata cu cardul bancar
  • evitarea zonelor aglomerate
  • atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere
  • păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Citeşte şi Câte contracte de muncă sunt suspendate, la ora actuală, în România?