Stiri: Retail

Lidl deschide un magazin în Rădăuţi şi ajunge la 194 de unităţi

14.03.2016

Retailerul Lidl continuă investiţiile în ţara noastră prin inaugurarea primului său magazin din municipiul Rădăuți, județul Suceava, reţeaua sa ajungând astfel la 194 de magazine în România. Noua unitate va fi situată pe strada Ștefan cel Mare, nr. 77-81, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care să se încadreze în standardele europene,

„Inaugurarea magazinului din Rădăuți continuă, totodată, strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România, propunând clienților săi și mărci de calitate superioară din alte ţări din întreaga Europă”, au afirmat reprezentanţii retailerului.

Fiind prezent în 26 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. În plus, retailerul este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.