Lidl deschide un magazin în Reşiţa. Noutatea adusă de supermarket

13.07.2018

Lidl continuă investițiile în ţara noastră prin inaugurarea unui magazin în Reșița, pe data de 19 iulie 2018. Noua unitate se află pe Strada Revoluția din Decembrie, Nr.1, iar, odată cu deschiderea sa, clienții vor beneficia și de o stație de încărcare a mașinilor electrice.

Retailerul optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare clădire nouă este realizată pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității. În construcție s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație.

Magazinul Lidl de pe Strada Revoluția din Decembrie va oferi clienților o suprafață de vânzare de aproximativ 1300 metri pătraţi și în jur de 150 de locuri de parcare. În plus, în parcarea unității, va fi amplasată o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

„Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl”, a anunţat compania.

Inaugurarea continuă, aşadar, strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

 

 

 

Citiți și despre: