Stiri: Retail

Magazine Lidl Bucuresti

Lidl deschide un magazin. Unde este acesta situat?

21.11.2017

Lidl continuă investițiile în ţara noastră prin inaugurarea unui magazin în Voluntari, pe data de 23 noiembrie. Noua unitate se află pe Bulevardul Voluntari, Nr. 76, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă.

Magazinul nou deschis va avea o suprafață de 1200 metri pătraţi și aproape 100 de locuri de parcare.

Cel de-al treilea magazin LidL din Voluntari este construit la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alături de viitorul centru logistic din Roman și de magazinele cu acoperiș verde din capitală și din Constanța, procesul de execuție a unității se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

„Procesul de construcție a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Totodată, Lidl optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, dar și pentru a fi mai prietenoase cu mediul”, a anunţat retailerul.

Inaugurarea îi va aştepta pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua deschiderii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. În plus, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutăria Lidl.

Deschiderea noului magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Retailerul promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în ţara noastră.