Stiri: Retail

Lidl deschide un nou magazin în Iași

05.02.2014

Lidl va inaugura mâine al 170-lea magazin al rețelei din România. Noua unitate este contruită de la zero și este situată în Iași. Suprafața de vânzare este de aproximativ 1.000 metri pătrați, iar prin acest nou magazin Lidl crează 18 locuri de muncă la nivel local.

”Deschiderea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, au declarat reprezentanții retailerului, într-un comunicat de presă.

Retailerul are, la ora actuală, în România, peste 3.500 de angajați în reţeaua sa de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl are la nivel mondial 170.000 de angajați, compania fiind prezentă în peste 20 de țări europene și având 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine.