Stiri: Retail

Magazine Lidl Bucuresti

Lidl deschide un nou magazin în Timişoara

08.12.2017

Compania Lidl a anunţat că va continua investițiile în România, prin inaugurarea unui magazin în Timișoara. Noua unitate este situată pe Strada Simion Bărnuțiu, Nr. 28, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 30 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl a fost construit astfel încât să poată oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului. Unitatea este realizată conform celor mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, iar în cadrul procesului de execuție au fost folosite soluții și tehnologii moderne.

Retailerul mai precizează că optimizează în mod constant formatul de magazin, astfel că, în ultimul an și jumătate, aproape 200 de unități au fost modernizate, pentru a fi mai prietenoase cu mediul. De exemplu, în vederea economisirii de energie, cel de-al șaselea magazin Lidl din Timișoara are un sistem de iluminat cu LED, cu senzor de prezență. Totodată, unitatea este prevăzută cu un sistem de recuperare a căldurii, integrat în instalația de ventilație.

În plus, noul magazin va fi echipat cu o stație de încărcare pentru automobile electrice, disponibilă pentru clienții săi. Alături de cel mai verde magazin Lidl din zona Aviației din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Magazinul va avea o suprafață de vânzare mai mare decât un magazin standard Lidl, de 1.694 m², și 124 de locuri de parcare.