Stiri: Stiri

Lidl deschide un nou magazin

31.10.2013

Grupul german Lidl deschide un nou magazin în Galați, ajungând în prezent la 165 de unități deținute în România, a anunțat retailerul german, într-un comunicat de presă. Noul magazin este construit de la zero și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1000 de metri pătrați.

Cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 16 noi locuri de muncă la nivel local.

”Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, au declarat reprezentanții retailerului, în comunicatul de presă citat.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Grupul german are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine din România, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, retailerul se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.