Stiri: Retail

Program Lidl 2022

Lidl deschide două noi magazine

12.08.2020

Lidl Gherla şi Lidl Marghita. Lanţul de supermarketuri a anunţat că îşi continuă investiţiile în ţara noastră prin inaugurarea a două noi magazine, unul în oraşul Gherla, judeţul Cluj, care dispune şi de staţie de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în oraşul Marghita, judeţul Bihor. Compania nu precizează care este valoarea investiţiei.

Lidl Gherla şi Lidl Marghita. Sănătatea angajaţilor

Compania mai precizează că sănătatea angajaţilor şi a clienţilor este prioritară pentru Lidl şi că, în acest context, în cele două unităţi se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor.

Lidl Gherla şi Lidl Marghita. Suprafaţa de vânzare

Fiecare dintre cele două unităţi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 mp. De asemenea, unitatea Lidl din Marghita dispune de 80 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Gherla are peste 130 de locuri de parcare, dispunând totodată de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Magazinul Lidl din oraşul Gherla înlocuieşte o unitate care a fost închisă la începutul acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi experienţa pentru clienţi.

Magazinul Lidl din Marghita este prima unitate a retailerului din acest oraş, iar în urma inaugurării sale, vor fi create peste 25 de noi locuri de muncă.

Peste 8. 000 de angajaţi în România

În prezent, Lidl are aproximativ 287. 000 de angajaţi, dintre care peste 8. 000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 270 de magazine şi 5 centre logistice.

Citeşte şi Rezultate Miele 2020. Afacerile companiei, în creştere