Stiri: Retail

Lidl inagurează două noi magazine

19.06.2014

Lidl inagurează astăzi două magazine nou construite, în Craiova şi Bucureşti, retailerul ajungând astfel să deţină în România 175 de unităţi. Noile unităţi se deschid în Craiova, pe Str. Maramureş nr. 4 şi în Bucureşti, pe B-dul. Theodor Pallady nr. 30.

Noul magazin din Craiova are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 metri pătrați şi a creat la nivel local 17 noi locuri de muncă, iar în Bucureşti, magazinul se întinde pe aproximativ 1200 metri pătraţi şi a oferit 20 de noi locuri de muncă.

“Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, au declarat reprezentanţii retailerului într-un comunicat de presă. .

Compania a mai anunţat că va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național.

În prezent, Lidl are aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.