Stiri: Retail

Lidl inaugurează cel de-al doilea magazin cu acoperiș verde al rețelei

26.10.2017

La un an de la deschiderea primului magazin cu acoperiș verde, în București, retailerul Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea primului magazin cu acoperiș verde din Constanța și cel de-al doilea de acest tip din portofoliul companiei, ca parte a strategiei sale de sustenabilitate și protejare a mediului înconjurător.

Deschiderea primului magazin cu acoperiș verde din Constanța va avea loc astăzi, 26 octombrie, noua unitate, cu o suprafață de vânzare de 1.286 m², va fi situată în Constanța, pe Strada Soveja, Nr. 15 B și va crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Constanța a fost aleasă ca cea de-a doua locație pentru implementarea acestei tehnologii verzi în acoperișul unei unități Lidl, pentru a crește proporția spațiilor verzi amenajate din zonă, una cu o densitate foarte mare a populației. Suprafața totală a spațiilor verzi creată odată cu deschiderea noului magazin este de 3.000 m².

Inaugurarea magazinului cu numărul 4 din Constanța și cu numărul 213 din întreaga rețea de magazine Lidl îi va întâmpina pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Aceștia vor putea beneficia de reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Orarul de funcționare a magazinului va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 21:00