Stiri: Stiri

Lidl inaugurează un nou magazin

14.11.2013

Lidl deschide astăzi un nou magazin pe piața locală, în Pitești, rețeaua sa din România având în prezent 168 de unități. Noua unitate are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 metri pătrați.

Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 21 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi produse direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. ”Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, au afirmat reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

Retailerul are în prezent mai mult de 3.500 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.