Stiri: Retail

Lidl lansează un program de pregătire şi specializare

06.03.2015

Lidl lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire şi specializare – Campionatul de Management. Programul se va desfăşura în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România şi printr-un eveniment dedicat în Chişinău.

La sfârşitul programului de management trainee, în funcţie de rezultatele obţinute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectaţi pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenţilor oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl,  de a fi implicaţi în proiecte reale şi de a învăţa de la profesioniştii în domeniu.

Pe parcursul programului de şcolarizare, tinerii selectaţi vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl şi participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceştia vor avea şansa să practice activităţile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.