Stiri: Retail

Lidl magazin Ghiroda

Lidl deschide un magazin în Ghiroda, județul Timiș

28.01.2019

Retailerul Lidl a anunțat că deschide un nou magazin, în Ghiroda, județul Timiș. Compania continuă, așadar, investițiile în țara noastră. Deschiderea oficială va avea loc pe data de 31 ianuarie 2019. Noua unitate se află situată pe Strada Lugojului, Nr. 95. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție al noului magazin Lidl Ghiroda se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business al companiei, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului.

Lidl magazin Ghiroda. Soluții moderne

Prin urmare, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, retailerul adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. Spre exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl magazin Ghiroda. 150 de locuri de parcare

Noul magazin Lidl Ghiroda deține o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 metri pătrați. Acesta dispune de aproximativ 150 de locuri de parcare.

Lidl magazin Ghiroda. Program de funcționare

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 24 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinului din Ghiroda, județul Timiș, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Lidl magazin Ghiroda. Strategia retailerului

Deschiderea unității continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, a unor produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citește și XTB România are un nou director general