Stiri: Retail

Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate?

24.05.2018

Retailerul Lidl continuă investițiile pe plan local și deschide două magazine în județele Galați și Hunedoara, pe data de 31 mai. Noile supermarketuri se deschid în Galați, pe Str. Oțelarilor, Nr. 13, și în Orăștie, pe Str. Eroilor, Nr. 19. Odată cu deschiderea fiecărei unități, se vor crea câte 20 de noi locuri de muncă.

Cele două unităţi Lidl sunt construite la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alături de sediul central Lidl România, recent inaugurat, și de magazinele cu acoperiș verde din Bucureşti și din Constanța, procesul de execuție al unităților se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

„Procesul de construcție al noilor magazine se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Spre exemplu, și în cele două magazine sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, au anunţat reprezentanţii retailerului.

Fiecare dintre cele două magazine va avea o suprafață de 1300 mpetri pătraţi. Totodată, fiecare unitate dispune de locuri de parcare: peste 120 în Galați și peste 60 în Orăștie.

Deschiderea noilor magazine vine şi cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.