Stiri: Retail

Lidl oferă angajaţilor posibilitatea de a-și dezvolta cariera în străinătate

08.12.2015

Retailerul Lidl oferă angajaţilor săi oportunitatea de a-și dezvolta cariera la nivel internațional. Astfel, în ultimii doi ani, 58 de angajați ai Lidl au primit oferte de lucru în alte țări în care compania activează, pe care le-au și onorat.

Dezvoltarea profesională și parcursul carierei angajaților sunt unele dintre prioritățile Lidl, compania încurajând perfecționarea atât pe plan profesional, cât și personal, prin sprijinirea schimburilor interdepartamentale, dar și pe cele internaționale.

Din 2013 și până în prezent, Lidl a facilitat detașarea a 58 de angajați, care au avut ocazia de a lucra în țări precum Germania (44), Statele Unite (3), Franța (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), în care Lidl activează.

Funcțiile ocupate de aceștia au fost atât de specialiști, cât și de manageri, angajații români detașați în străinătate ocupând poziții diverse, printre care și cea de director regional sau director executiv.

„Preocuparea pentru evoluția profesională a angajaților este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Într-o piață globală dinamică, angajații Lidl au ocazia de a acumula experiență la nivel internațional, un atu de neegalat pentru o carieră de succes. Fie că au fost detașați temporar sau definitiv, colegii noștri români ne-au făcut mândri în țări precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Franța”, a declarat Dl. Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.