Stiri: Companii

Liebherr a lansat campania „6 ani fără griji”  

11.09.2014

Liebherr, unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică, a lansat o campanie prin care extinde cu 2 ani garanția tuturor aparatelor de uz casnic –  „6 ani fără griji”.

Prin urmare, orice persoană care cumpără un produs Liebherr până la data de 30 septembrie poate beneficia de 6 ani garanție, 4 ani garanție standard, plus 2 ani extra garanție, promoția aplicându-se produselor comercializate în toate magazinele partenere ale companiei.

„Clienții care își doresc aparate frigorifice cu tehnologii inovatoare, design exclusivist și super-economice știu de acum că se pot baza pe Liebherr mai mult decât pe oricare alt aparat frigorific. Calitatea extraordinară a aparatelor frigorifice Liebherr este certificată încă o dată de cea mai îndelungată perioadă de garanție acordată pentru astfel de produse în România”, spune Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.

În ţara noastră, produsele Liebherr sunt importate și distribuite în exclusivitate de Marelvi şi se găsesc în magazinele Flanco, Altex  și Dedeman, dar și în toate magazinele independente de profil.

Producătorul Liebherr este prezent pe piața locală din anul 2006 şi oferă consumatorilor gama de produse exclusiviste Premium, dar și gama de produse accesibile Confort.