Slide

Stiri: Companii

Liebherr a lansat primul mono-brand shop din Europa

13.02.2015

Liebherr a lansat primul mono-brand shop din Europa, alături de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane în Romania. Astfel, datorită creșterii constante a vânzărilor și a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din țara noastră, producătorul german Liebherr și Marelvi, importatorul și distribuitorul oficial al brand-ului, au decis să lanseze în București primul mono-brand shop din Europa.

Showroom-ul este situat în Swan Office Park din Pipera și prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român.

Lansarea vine după o investiție de circa 100.000 de euro în amenajarea showroom-ului și prezentarea produselor frigorifice. Investiția a fost gândită pentru a facilita consumatorului român o experiență completă a brandului Liebherr și a calității pe care acesta o reprezintă.

Brand-ul premium Liebherr a ales să lucreze exclusiv cu Marelvi pentru importul și distribuția în România, având deja o colaborare de 7 ani. Anul 2014 a adus o creștere a businessului cu aproximativ 12%. Liebherr a ajuns să fie unul  dintre cele mai importante nume din portofoliu, fiind un brand special conceput pentru consumatorii exigenți, care caută soluții de calitate, economice, ecologice și cu un design deosebit.

„Ne bucură încrederea pe care am câștigat-o în cadrul familiei Liebherr, care a acceptat să reprezentăm imaginea companiei în România și chiar Europa, prin deschiderea, în București a primului showroom mono-brand din U.E. Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce în ce mai crescut al românilor pentru îmbunătățirea confortului personal și a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casă, care a depășit reticența în fața prețului mai ridicat dar adecvat al produselor premium. Sperăm ca, prin deschiderea acestui showroom, clienții noștri să trăiască experiența universului Liebherr în mod direct și să se convingă de importanța produselor de calitate”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.