Liebherr sărbătoreşte 10 ani în România. Ce campanie aniversară a lansat brandul german?

17.07.2018

Brandul german Liebherr sărbătorește 10 ani de prezență pe piața locală, ocazie cu care a lansat o campanie prin care oferă 10 ani garanție pentru 10 produse selectate și concursuri cu premii atractive.

Liebherr, companie înființată în 1949 ca o afacere de familie, a devenit în prezent unul dintre cei mai importanți producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate, cu un grup de peste 130 de companii, o cifră de afaceri de 9,845 miliarde de euro în 2017 și 43.869 de angajați pe toate continentele. De-a lungul timpului, produsele companiei au obținut numeroase premii în cadrul unor competiții precum Plus X Award, Red Dot Award, Kitchen Innovation sau Stiftung Warentest.

Pe piața locală, Liebherr Electrocasnice a ales să lucreze exclusiv cu compania Marelvi, care de 10 ani este unic importator și distribuitor al produselor. În primii trei ani de activitate în țara noastră, Liebherr a avut o creștere impresionantă de peste 200%, iar în anii care au urmat a reușit să pătrundă pe toate canalele de comercializare, păstrând o creștere constantă de 25% în fiecare an.

În 2018, piața de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5% ca număr de unități, iar compania germană a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor sale.

„Încă de la început, am știut că mai presus de produsele pe care le distribuim, clienții noștri sunt cei mai importanți. Știm că fără ei și fără încrederea lor nu am fi ajuns astăzi aici. Acesta este și motivul pentru care această aniversare este dedicată lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantată”. Vrem să îi asigurăm că vom fi aici și peste 10 ani și, sperăm noi, peste încă mulți alții, iar nivelul calității produselor Liebherr va fi unul de primă clasă”, a afirmat Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

 

 

 

Citiți și despre: