Sanatate

Life Dental Spa

LIFE DENTAL SPA, lider în stomatologia biologică cu laser

01.08.2023

Clinicile oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, de la proceduri de rutină până la tratamente mai complexe, precum implanturi dentare și dinți ficși în 24 de ore. Brandul clinicilor LIFE DENTAL SPA a luat naștere prin inițiativa și pasiunea Dr. Cristina Obreja , medicul care a pus bazele stomatologiei biologice laser în România și fondatorul clinicilor LIFE DENTAL SPA. În momentul în care a decis să urmeze calea medicală, Dr. Obreja și-a propus să aducă ceva nou și diferit în domeniul stomatologiei, depășind limitările tratamentelor convenționale și concentrându-se pe abordări holistice și inovatoare.

Dr. Cristina Obreja și-a dorit să ofere pacienților săi o experiență completă de îngrijire orală, care să nu se limiteze doar la rezolvarea problemelor dentare, ci să promoveze sănătatea generală și bunăstarea emoțională a pacienților. Astfel, a fost creat conceptul de stomatologie biologică cu laser. Stomatologia biologică cu laser promovată de Dr. Cristina Obreja se bazează pe utilizarea tehnologiei avansate a laserului în tratamentele dentare. Această abordare minim invazivă și precisă permite tratarea eficientă a parodontozei și a altor afecțiuni dentare, reducând disconfortul și timpul de recuperare al pacienților.

Brandul clinicilor LIFE DENTAL SPA a luat naștere prin inițiativa și pasiunea Dr. Cristina Obreja, medicul care a pus bazele stomatologiei biologice laser în România și fondatorul clinicilor Life Dental Spa

„Prin dezvoltarea conceptului de stomatologie biologică cu laser și prin implementarea sa în cadrul clinicii LIFE DENTAL SPA, am adus o nouă perspectivă în domeniul stomatologic din România. Am reușit să creăm un brand de succes, recunoscut pentru abordarea sa inovatoare, calitatea serviciilor medicale și atenția acordată nevoilor individuale ale pacienților”, ne-a declarat Dr. Cristina Obreja, Fondatoarea LIFE DENTAL SPA.

Valorile LIFE DENTAL SPA

Valorile și principiile fundamentale care ghidează activitatea și serviciile oferite de LIFE DENTAL SPA sunt esențiale pentru a asigura o relație solidă și de încredere cu pacienții. Acestea se reflectă în modul în care se interacționează și se oferă îngrijire fiecărui pacient în parte: încredere, respect, responsabilitate, calitate, onestitate, pasiune.

MegaGenÎncrederea este un pilon fundamental în relația cu pacienții, ale căror preocupări și dorințe sunt ascultate și luate în considerare în alegerea tratamentului. LIFE DENTAL SPA are standarde înalte de responsabilitate față de pacienți și față de profesia aleasă.

„Ne asumăm responsabilitatea pentru rezultatele tratamentelor oferite și pentru buna funcționare a clinicilor noastre. Ne străduim să respectăm toate regulamentele și standardele profesionale în toate aspectele activității noastre. Punem un accent deosebit pe calitatea serviciilor noastre stomatologice și utilizăm cele mai moderne tehnologii și metode de tratament pentru a asigura rezultate excelente și durabile. Ne străduim să fim la curent cu ultimele inovații și să oferim pacienților noștri cele mai bune soluții posibile”, precizează Dr. Cristina Obreja.

Încrederea este un pilon fundamental în relația cu pacienții, ale căror preocupări și dorințe sunt ascultate și luate în considerare în alegerea tratamentului

În cadrul LIFE DENTAL SPA, pacienții primesc informații clare și complete despre diagnostic, opțiuni de tratament, riscuri și beneficii. Echipa clinicii dovedește, cu fiecare caz în parte, că se preocupă cu adevărat de sănătatea orală și bunăstarea pacienților și se străduiește să ofere tratamente personalizate și soluții adecvate nevoilor lor.

Aceste valori și principii sunt puse în practică de întreaga echipă a LIFE DENTAL SPA. Expertiza și experiența echipelor, împreună cu dedicarea și pasiunea colectivă se concretizează în oferirea unor servicii stomatologice de înaltă calitate și duc la dezvoltarea unei relații de lungă durată cu pacienții bazată pe încredere, respect reciproc și satisfacție garantată.

Serviciile oferite de LIFE DENTAL SPA

La LIFE DENTAL SPA pacienții pot beneficia de o gamă completă de tratamente stomatologice precum chirurgie orală, protetică dentară, ortodonție, estetică dentară. Clinica pune accent pe furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, personalizate și inovatoare. În acest fel, LIFE DENTAL SPA se diferențiază într-un sector competitiv precum stomatologia prin abordarea integrată și holistică, combinată cu utilizarea tehnologiei avansate și a metodelor de tratament inovatoare.

MegaGenÎn cadrul clinicilor se promovează stomatologia biologică, care ia în considerare conexiunea între sănătatea orală și sănătatea generală a pacienților. Tratamentul stomatologic este abordat într-un mod holistic, luând în considerare factori precum nutriția, stresul și impactul general asupra organismului. În plus, clinicile LIFE DENTAL SPA sunt pioniere în utilizarea tehnologiei laser în stomatologie. Dr. Cristina Obreja, fondatoarea clinicilor, are expertiză și experiență în tratamentul parodontozei cu laser. Această abordare minim invazivă și precisă permite un proces de vindecare mai rapid și un confort sporit pentru pacienți.

LIFE DENTAL SPA se diferențiază într-un sector competitiv precum stomatologia prin abordarea integrată și holistică, combinată cu utilizarea tehnologiei avansate și a metodelor de tratament inovatoare

Prezență la nivel național

În prezent, lanțul de clinici stomatologice se extinde la nivel național, fiind împărțițe pe regiuni. În București se regăsesc în acest moment 3 clinici în zonele centrale și de interes: Magheru, Unirii și Victoriei, tocmai pentru a putea fi accesibile tuturor celor locuiesc în zona capitalei. Locațiile din țară sunt deschise în Iași, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad, Pitești și, recent, în Constanța.

„La nivel internațional, implementăm deja turismul medical, dorindu-ne să atragem potențiali clienți străini, care vor avea parte de o mulțume de beneficii calitative adiacente serviciilor noastre. Punem la dispoziție transportul și cazarea, astfel încât să respectăm dreptul egal la sănătate. Prin această tehnică, urmărim să promovăm România ca destinație de top pentru orice îngrijire stomatologică, de la tratamente dentare până la proceduri complexe de chirurgie”, afirmă Fondatoarea LIFE DENTAL SPA.

Dotarea și investițiile în tehnologii de ultimă generație

LIFE DENTAL SPA se angajează să ofere servicii stomatologice superioare prin intermediul echipamentelor de vârf și a inovațiilor tehnologice implementate. Ca lideri în stomatologia biologică cu laser, se realizează investiții continue în dotarea clinicilor cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi pacienților beneficii substanțiale în comparație cu clinici stomatologice tradiționale.

Unul dintre echipamentele de vârf este laserul dentar, utilizat într-o varietate de tratamente stomatologice. Tehnologia laser permite efectuarea de intervenții precise, minim invazive și rapide în tratamentul parodontozei, pentru gingivectomie, chirurgia orală, implantologie și albire dentară. Utilizarea laserului în aceste proceduri permite obținerea unor rezultate superioare, cu mai puțină durere și timp de recuperare redus.

Tehnologia laser permite efectuarea de intervenții precise, minim invazive și rapide în tratamentul parodontozei, pentru gingivectomie, chirurgia orală, implantologie și albire dentară

Microscopul dentar este un alt echipament esențial folosit în cadrul LIFE DENTAL SPA în diferite proceduri stomatologice, cum ar fi endodonția și chirurgia microscopică, oferind avantaje precum o vizibilitate îmbunătățită și o precizie mai mare, asigurând astfel tratamente de calitate superioară și rezultate excelente pentru pacienți.

„Includem în dotarea noastră și scannere intraorale avansate. Acestea utilizează tehnologia de scanare digitală pentru a crea imagini detaliate și precise ale cavității orale. Este o alternativă modernă și confortabilă la amprentele dentare tradiționale”, menționează Dr. Obreja.

Abonamentele stomatologice personalizate

LIFE DENTAL SPA este un centru de excelență în stomatologie, situat în inima Europei, în România, o destinație de top pentru turismul medical. Clinicile oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, de la proceduri de rutină până la tratamente mai complexe, precum implanturi dentare și dinți ficși în 24 de ore prin intermediul unei echipe de specialiști cu experiență vastă și pregătire internațională.

Pentru persoanele (fizice sau juridice) interesate de sănătatea orală și de prevenție stomatologică, LIFE DENTAL SPA pune la dispoziție abonamente stomatologice personalizate. Acestea se împart în două categorii, lunare și anuale, ambele având și o versiune PREMIUM. Un abonament lunar LIFE DENTAL SPA pornește de la 9 ron/lună și include: 2 consultații cu camera intraorală, 2 planuri de tratament/an, vouchere semnificative la igienizare și albire dentară și consultații gratuite pentru întreaga familie. Toate abonamentele includ tratamente stomatologice minim invazive, eliminând frezele și acele. Pot beneficia de aceste pachete atât prietenii, cei apropiați, cât și familia, oferind șansa mai multor persoane de a se bucura, fără limite, de avantajele acestora.
CASETA

LIFE DENTAL SPA este un centru de excelență în stomatologie, situat în inima Europei, în România, o destinație de top pentru turismul medical

În contextul costurilor accesibile și al standardului ridicat al îngrijirii medicale, în comparație cu alte țări europene sau nord-americane, România s-a impus ca o alegere inteligentă pentru turismul medical. Aici, pacienții nu doar că beneficiază de servicii medicale de înaltă calitate, dar au și ocazia de a explora patrimoniul cultural bogat, peisajele impresionante și gastronomia locală.

„Ne concentrăm nu doar pe sănătatea orală a pacienților noștri, dar și pe oferirea unei experiențe de neuitat. Ne străduim să combinăm tratamentul stomatologic de excelență cu oportunitatea de a călători și de a descoperi noua cultură. Cu noi, sănătatea orală și plăcerea de a călători merg mână în mână”, detaliază Fondatoarea LIFE DENTAL SPA.

Implicarea în comunitate

Una dintre preocupările majore pentru LIFE DENTAL SPA este să trateze oameni, nu doar dinți. De-a lungul timpului, amploarea brandului a fost folosită pentru a contribui la rezolvarea oricărei nevoi medicale sau educaționale. Un exemplu în acest sens este reprezentat de Proiectul Stomatologia SOS.

La momentul actual, Proiectul Stomatologia SOS are ca scop educarea publicului cu privire la igiena orală și conștientizarea rolului vizitelor la dentist pentru că, de cele mai multe ori, ceea ce ne ține limitați în viața de zi cu zi, este frica de necunoscut. Prin intermediul acestui program, medicii LIFE DENTAL SPA au fost prezenți în grădinițe și școli, luând contact direct cu cei mici, încercând să le insufle responsabilitatea și grija față de sine. Un alt demers al clinicilor este legat de donarea de aparatură nouă, modernă către cabinetele stomatologice de stat din zonele rurale, izolate.

Proiectul Stomatologia SOS are ca scop educarea publicului cu privire la igiena orală și conștientizarea rolului vizitelor la dentist

„Pentru a duce această misiune mai departe, avem în continuare nevoie de parteneri și sponsori care să creadă cu adevărat în puterea binelui. Credem în oameni și în dezvoltare și încercăm, zi de zi, să fim alături de cei care au nevoie de schimbare. Din dorința de a ajuta, am susținut proiecte de educație și sprijin comunitar, am activat ca voluntari în țările slab dezvoltate, ca Nepal și Uganda, unde accesul la educație este foarte scăzut”, mai spune Dr. Obreja.

O cultură organizațională bazată pe respect și excelență profesională

Pentru LIFE DENTAL SPA, angajații reprezintă resursa cea mai valoroasă în succesul clinicilor. Prin urmare, compania depune toate eforturile în direcția oferirii unei experiențe de lucru motivaționale pentru echipă, promovând o cultură organizațională bazată pe respect, colaborare și excelență profesională.

LIFE DENTAL SPA oferă un mediu de lucru în care fiecare angajat se simte valorizat și își poate exprima opiniile și ideile, punându-se accent pe comunicarea deschisă și transparentă, astfel încât toți membrii echipei să se simtă implicați în procesele decizionale.

Angajații beneficiază de oportunități ample de dezvoltare profesională prin intermediul programelor de formare și învățare continuă, astfel încât aceștia să-și poată îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul stomatologiei și al tehnologiei medicale. De asemenea, sunt încurajați să participe la conferințe și evenimente relevante din industrie, pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și descoperiri. Remunerația și beneficiile competitive sunt o parte importantă a pachetului de angajare în cadrul LIFE DENTAL SPA.

LIFE DENTAL SPA oferă un mediu de lucru în care fiecare angajat se simte valorizat și își poate exprima opiniile și ideile, punându-se accent pe comunicarea deschisă și transparentă

Recunoașterea și aprecierea sunt principii fundamentale în relația cu angajații. Prin urmare, în cadrul LIFE DENTAL SPA se depun eforturi pentru a aprecia rezultatele remarcabile. De asemenea, cei care demonstrează angajament și performanță deosebită sunt răsplătiți cu oportunități avantajoase de avansare în carieră.

„În cadrul LIFE DENTAL SPA, suntem dedicați construirii unei echipe unite și dispuse să își susțină membrii. Promovăm colaborarea și spiritul de echipă, creând un mediu în care angajații se pot sprijini reciproc și pot lucra împreună pentru a oferi servicii stomatologice de calitate superioară, totul în sprijinul pacienților și pentru promovarea unei sănătăți generale mai bune, care începe, de multe ori, cu o sănătate oro-dentară optimă”, a încheiat Dr. Cristina Obreja, Fondatoarea LIFE DENTAL SPA.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/farmacia-forte-vita-pretuieste-sanatatea-pacientilor/