Slide

Stiri: Logistica

LiSEC și Cargo-partner: un parteneriat solid de peste 20 de ani

14.10.2016

Cargo-partner este, de peste două decenii, compania responsabilă cu organizarea, la nivel mondial, a transporturilor pentru LiSEC, producător de unelte destinate prelucrării foilor de geam. La ora actuală, în calitate de furnizor info-logistic, Cargo-partner are atribuții ce depășesc simpla organizare a transporturilor. Astfel, angajamentul personal, soluțiile flexibile, împărtășirea experienței și dezvoltarea continuă constituie bazele acestei colaborări de succes.

LiSEC este o companie specializată în producția de mașinării utilizate la procesarea sticlei plate și care se bazează, încă de la începutul anilor, pe soluțiile logistice furnizate de Cargo-partner.

Această colaborare include transporturi de marfă maritime și aeriene, către destinații dintre cele mai diverse, din Europa și Orientul Mijlociu, către Africa, Asia și America.

„LiSEC pretinde partenerului său logistic servicii la cele mai înalte standarde – flexibilitatea soluțiilor oferite a căpătat o importanță la fel de mare precum livrarea la timp a mărfurilor, sau accesul în timp real la statusul transporturilor și rapiditatea oferirii răspunsului la solicitări. Alte aspecte cu o relevanță deosebită, confirmate pe parcursul celor două decenii de colaborare, constau în împărtășirea experiențelor care aduc un plus în modul de derulare a activităților comune și optimizarea permanentă a proceselor ce țin de lanțul de aprovizionare”, a anunţat Cargo-partner, într-un comunicat de presă.

Pentru a urmări statusul numeroaselor proiecte comune, care au un grad ridicat de complexitate, cele două companii folosesc platforma SPOT. Aceasta este o platformă dedicată vizibilității asupra fluxului logistic, urmăririi transporturilor în timp real, comunicării cu privire la transporturile individuale și raportării, funcții prin care contribuie la gestionarea eficientă a documentelor și informațiilor.

Totodată, una dintre funcționalitățile cele mai utile pentru LiSEC o reprezintă Raportarea. Aşadar, prin intermediul acesteia, raportul ce conține rezumatul tuturor transporturilor devine disponibil, în orice moment. În plus, funcția permite generarea de statistici detaliate cu privire la volumele transportate.

„Rezumatul tuturor transporturilor este de un real ajutor, la fel și funcția de urmărire a transporturilor  noastre către SUA”, declară Thomas Griemann, directorul departamentului responsabil cu formalitățile vamale și mărfuri al LiSEC.