Stiri: Retail

Lista magazine Rabla pentru electrocasnice 2021

43 de comercianţi s-au înscris în Programul Rabla pentru electrocasnice 2021

25.05.2021

Listă magazine Rabla pentru electrocasnice 2021. Administrația Fondului pentru Mediu a publicat lista solicitanților aprobați în cadrul Programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru electrocasnice).

Lista comercianţilor înscrişi în program poate fi consultată pe site-ul AFM.

Listă magazine Rabla pentru electrocasnice 2021. 75.000 de vouchere

În această etapă, au fost aprobate 75.000 de vouchere, astfel:

– 32.556 vouchere pentru categoria frigidere;

– 29.407 vouchere pentru mașini de spălat rufe;

– 13.037 vouchere pentru mașini de spălat vase.

Voucherele au termen de valabilitate de 15 zile de la data publicării listei.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului. Lista comercianților la care pot fi folosite voucherele este publicată pe site-ul Admnistrației Fondului pentru Mediu.

Listă magazine Rabla pentru electrocasnice 2021. Obligaţii

Beneficiarul are obligația de a încărca CI/BI și declarația pe proprie răspundere pusă la dispoziție de AFM, în aplicația informatică, până la momentul folosirii voucherului.

Următoarea etapă a programului va începe în data de 04 iunie, ora: 10:00, pentru următoarele echipamente: televizoare, laptopuri și tablete.

După parcurgerea tuturor etapelor de selecție a voucherelor, sumele aferente voucherelor generate și neutilizate, redevin disponibile. Ulterior, se poate relua întreaga procedură de selecție pe etape, inclusiv etapa de înscriere în program/creare de cont.

Citeşte şi Auchan anunţă lansarea programului Rabla pentru electrocasnice în magazinele sale