Stiri: Companii

Listare Bonas Import Export

Bonas Import Export se listează pe piaţa AeRo

23.06.2021

Listare Bonas Import Export. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că joi, 24 iunie, intră la tranzacționare pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare (SMT) al BVB, acțiunile Bonas Import Export, producător clujean de lactate. Acțiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier BONA.

Listare Bonas Import Export. Plasament privat

Listarea Bonas Import Export vine după derularea, în aprilie 2021, a unui plasament privat de vânzare a 40,76% din acțiunile companiei. Este vorba de 1.993.500 de acțiuni. Vânzarea s-a efectuat la un preț de 5 lei/acțiune.

Oferta a fost suprasubscrisă în prima zi. Compania a reuşit să strângă de la investitori aproximativ 10 milioane de lei. Plasamentul privat a fost realizat cu sprijinul Interdealer Capital Invest.

O companie fondată la începutul anilor 90

Bonas Import Export este o companie fondată la începutul anilor `90 de frații Vasile şi Emil Naș, alături de Petru Brad.

Scopul firmei a fost de la început folosirea ca unică materie primă pentru produsele Bonas a laptelui proaspat, atent selecționat, exclusiv de la si pentru ardeleni.

„Astăzi, cu o mai mare iscusinţă, punem în mișcare zilnic 15.000 de Iitri de lapte, lapte pe care îl colectăm, prelucrăm, ambalăm și distribuim în regie proprie, ca apoi să vă înfățișăm cu cea mai mare responsabilitate produsele, atât în propriile magazine de prezentare, cât și în reţelele de magazine și supermarket-uri”, anunţă reprezentanţii companiei.

Citeşte şi Evoluţie BVB aprilie 2021. Companiile româneşti, la un nivel record