Listare BVB Connections Consult. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că miercuri 22 septembrie, acțiunile Connections Consult, companie românească înființată în 2005 și specializată în furnizarea de soluții software și servicii IT, intră la tranzacționare pe piața AeRO sub simbolul bursier CC. Compania își desfășoară activitatea la nivel regional, având birouri în România, Bulgaria și Serbia.
Plasament privat
Listarea Connections Consult vine după derularea în luna iulie 2021 a unui plasament privat de acțiuni pentru majorarea capitalului social. Compania a emis un număr de 144.928 de acțiuni noi cu o valoare nominală 0,10 lei. Acțiunile au fost oferite în cadrul plasamentului privat la un preț de 69 lei/acțiune.
Compania a reuşit să atragă din piața de capital fonduri în valoare de 10 milioane de lei. În plasament au subscris un număr de 184 de investitori, dintre care:
- 45 investitori calificați (inclusiv profesionali)
- 139 investitori de retail
Dintre investitorii de retail, nouă sunt persoane juridice române, două sunt persoane fizice străine și restul de 128 sunt persoane fizice române.
Listare BVB Connections Consult. Capitalizare
Valoarea capitalizării anticipate se ridică la 74,5 milioane de lei. Plasamentul privat și listarea au fost realizate cu sprijinul TradeVille.
„Echipa Connections Consult sună pe 22 septembrie, de la ora 10:00, clopoțelul Bursei de Valori București cu ocazia începerii tranzacționării acțiunilor companiei pe piața AeRO. Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalele de social media ale BVB Facebook, YouTube și LinkedIn”, anunţă Bursa de Valori Bucureşti.
Connections este un grup de companii de tehnologie, specializat în transformarea digitală a afacerilor și include mai multe firme: Connections Consult, Connections Technologies și Outsourcing Support Services, precum și subsidiarele din Bulgaria și Serbia.
Connections Consult S.A., compania fanion a Grupului a fost înființată în anul 2005, în București – România, ca societate cu răspundere limitată. Pe 2 iunie 2021 a devenit societate pe acțiuni. Grupul oferă clienților posibilitatea de a își îmbunătăți procesele de afaceri și de a se alinia la tendințele digitale actuale, folosind instrumente tehnologice pentru a își îmbunătăți KPI-urile strategice și pentru a se adapta la provocările pieței globale.
Principalele linii de business:
Servicii de hiper-automatizare (Robotic Process Automation, RPA) – analiză, re-proiectarea și managementul proceselor pentru afaceri utilizând instrumente digitale (platforma UiPath)
• Dezvoltare de Software Personalizat
• Suport operațiuni de infrastructură IT – atât local ( “on-premise”), cât și în cloud
• Digital Business Process Outsourcing (BPO), externalizarea proceselor de afaceri cu suport tehnologic.
Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei