Listare MAM Bricolaj

MAM Bricolaj se listează la Bursa de Valori Bucureşti

21.01.2021

Listare MAM Bricolaj. Retailerul de materiale de construcţii MAM Bricolaj se listează joi pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti. BVB a anunţat că titlurile retailerului vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare (SMT).

”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că joi, 21 ianuarie, acţiunile retailerului de materiale de construcţii MAM Bricolaj vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al BVB”, a anunţat bursa.

Listare MAM Bricolaj. Simbolul MAM

Acţiunile MAM Bricolaj vor fi tranzacţionate sub simbolul MAM. Societatea va intra pe piaţa AeRO cu o capitalizare anticipată de aproape 33,9 milioane lei (7 milioane euro).

Capitalizarea a fost calculată pe baza preţului din cadrul plasamentului privat derulat de MAM Bricolaj în septembrie 2020 şi prin care a atras 8,5 milioane lei.

Listare MAM Bricolaj. SSIF TradeVille

SSIF TradeVille este consultantul autorizat care a asistat societatea în cadrul plasamentului privat şi, după aceea, admiterea la tranzacţionare a acţiunilor companiei de bricolaj.

Listarea acţiunilor MAM Bricolaj va fi marcată prin deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare la sediul BVB, care va are loc pe 21 septembrie, începând cu ora 10:00.

Citeşte şi Investiţii imobiliare: 914 milioane de euro în 2020

 

 

 

Citiți și despre: