Stiri: IT&C

Actiunile Aquila Part Prod Com

Safetech Innovations se listează la Bursa de Valori Bucureşti

27.01.2021

Listare Safetech Innovations. Societatea românească de securitate cibernetică Safetech Innovations se listează pe piața AeRO a Bursei de Valori Bucureşti pe data de 29 ianuarie. Astfel, BVB informează că vineri, 29 ianuarie, acțiunile Safetech Innovations vor intra la tranzacționare pe piața AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al BVB. Acțiunile Safetech Innovations vor fi tranzacționate sub simbolul SAFE.

Listare Safetech Innovations. Capitalizare

Societatea va intra pe piață AeRO cu o capitalizare anticipată de 12,5 milioane lei (2,6 milioane euro). Aceasta a fost calculată pe baza prețului din cadrul plasamentului privat derulat de Safetech Innovations în octombrie 2020 și prin care a atras 2,5 milioane lei.

SSIF TradeVille este Consultantul Autorizat care a asistat societatea în cadrul plasamentului privat. După accea, compania a oferit consultanţă pentru admiterea la tranzacționare a acțiunilor SAFE.

Listare Safetech Innovations. Deschidere oficială

Debutul acțiunilor Safetech la tranzacționare va fi marcat prin deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare la sediul BVB, care va avea loc pe 29 ianuarie, începând cu ora 10:00 și va putea fi urmărită live pe canalele de social media ale Bursei de Valori București (Facebook și YouTube).

Citeşte şi Fonduri pentru fermieri 2021: 10 milioane de euro prin Submăsura 19.3