Stiri: Logistica

Termen depunere dosare Rabla 2022

Listele firmelor respinse în Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, publicate de AFM

16.11.2016

Administraţia Fondului pentru Mediu publică rezultatul ultimei etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional („Programul Rabla”) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus”) 2016.

În această etapă, pentru „Programul Rabla” se vor afișa rezultatele pentru 859 dosare analizate, dintre care 616 dosare au fost acceptate pentru 1.474 autovehicule și 243 dosare au fost respinse.

De asemenea, au fost aprobate și 18 contestații pentru 45 autovehicule aferente dosarelor respinse în etapa anterioară de evaluare.

Pentru „Programul Rabla Plus” a fost analizat un dosar depus, acesta fiind acceptat pentru un autovehicul.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secțiunile aferente Programului „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de miercuri, 16 noiembrie 2016, în termen de 5 zile.