Concediu 2020

S-a lansat programul Litoralul pentru toţi 2018

29.08.2018

Programul Litoralul pentru toţi 2018 a fost lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Prin intermediul acestui program turiştii pot beneficia de preţuri reduse pentru un concediu la mare.

Perioada în care se aplică ofertele este 2-30 septembrie, iar pachetele turistice au un preţ cuprins între 150 şi 600 de lei.

Litoralul pentru toţi se adresează românilor care îşi doresc o vacanţă la mare la sfârşitul sezonului şi pentru care pot aloca buget mult mai mic, comparativ cu preţurile pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august.

Litoralul pentru toţi 2018 vine cu preţuri mici

Preţurile din cadrul programulul Litoralul pentru toţi sunt mai mici cu până la 70% comparativ cu cele din sezonul estival.

Lansat încă din anul 2012, Litoralul pentru toţi este singurul program social din ţara noastră susţinut de mediul de afaceri şi de patronatele hoteliere autohtone.

Preţurile pentru o săptămână la mare în cadrul acestui program sunt aceleaşi ca în ediţia de primăvară. În plus, hotelierii spun că, de fapt, acestea au rămas nemodificate în ultimii şase ani, chiar dacă s-au înregistrat creşteri de 60% a costurilor utilităţilor plătite de hotelurile de pe litoral.

Voucherele de vacanţă pot fi folosite pentru Litoralul pentru toţi 2018

În plus, costurile unei vacanţe la mare pot fi acoperite şi cu vouchere de vacanţă.

Până la ora actuală, în programul Litoralul pentru toţi 2018 s-au înscris 54 de hoteluri din toate staţiunile. Hotelurile pun, aşadar, la dispoziţie nu mai puţin de 3.000 de locuri, în fiecare dintre cele cinci serii. Mai exact, este vorba de mai mult de 12.000 de vacanţe la preţuri reduse.

„Anul acesta, turismul din România şi în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent, multe unităţi de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal”, au anunţat membrii FPTR.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc include hoteluri care au o cifră de afaceri cumulată de 5 miliarde euro. În plus, Asociaţia reprezintă angajatorii a peste 33.000 de salariaţi.

Citeşte şi Turismul românesc, cel mai bun rezultat financiar din ultimul deceniu

 

 

Citiți și despre: