Stiri: Companii

Reduceri la Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass

„Litoralul pentru toți”: CFR va asigura în continuare legături din țară către litoral

30.08.2016

Cu prilejul lansării programului „Litoralul pentru toți”, CFR Călători va asigura în continuare legături din țară către staţiunile de la Marea Neagră. Trenurile din programul “Trenurile Soarelui” valabil până la data 13 septembrie vor ieşi treptat din circulație începând din 10 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon.

Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de oferte şi facilităţi disponibile. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online.

Trenurile Litoral care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța vor continua şi în extrasezon să parcurgă această distanţă în 2 ore, iar durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio pe ruta amintită se va menţine în medie la circa 2 ore și 20 minute.

Începând cu data de 10 şi respectiv 13 septembrie, unele trenuri Regio vor avea programul de circulație adaptat la noul mers al trenurilor din extrasezon, iar modificările vor fi anunţate la nivel local în gări.

CFR Călători recomandă tuturor călătorilor să își procure bilete de tren din timp pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.